Tarieven Yogastudio 2019

Proefles : € 7,50 (aanvragen, bij voorkeur per e-mail)

Losse les : € 15,00

10 rittenkaart : € 120,- (4 maanden geldig)

5 rittenkaart :  € 65,- (2 maanden geldig)

10-rittenkaart stoelyoga : € 100,- (4 maanden geldig)

Kwartaalabonnement : € 105,-* (1x per week)

                                       € 177,-* (2x per week)

* Bij maandelijkse automatische overschrijving. Het abonnement is berekend
   op 46 weken per jaar.

Inschrijfgeld : € 35,- (incl. yogamat)

                        € 20,- (excl. yogamat)

Individuele les : Het is ook mogelijk om privé les te volgen. Dit kan plaatsvinden in de yogastudio of bij jouw thuis. Je kunt zelf het aantal lessen bepalen. Voor afname van een reeks lessen is de prijs in overleg. Binnen de gemeente Oosterhout worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Prijs per les: € 57,50 (1 - 2 pers., 60 min.), excl. eventuele reiskosten.

                     € 75,- (3 - 5 pers., 60 min.), excl. eventuele reiskosten.

Bedrijfsyoga of yoga voor groepen behoort ook tot de mogelijkheden.   Voor nadere informatie en tarieven kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De betaling dient voor de les te worden overgemaakt op IBAN rekeningnummer: NL85 INGB 0006 4766 35. Eventueel kan de betaling contant (gepast) worden voldaan. Pinnen is niet mogelijk!

 

Voorwaarden

Deelname
Deelname aan een les is verzekerd na betaling van het lesgeld (zoals hierboven vermeld) aan Yoga & You en bij inschrijving via MomoYoga. Wanneer er niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan kan Yoga & You de deelnemer de toegang tot de les weigeren.

Opzegging abonnement
Bij een kwartaalabonnement dient voor de beëindiging van het abonnement een opzegtermijn van 1 maand in acht te worden genomen, uiterlijk op de laatste dag van de maand voorafgaand aan een nieuw kwartaal (opzegging uiterlijk op de laatste dag van februari, mei, augustus of november). Als je niet opzegt, ga je door met het volgende kwartaal. 

Bij deelnemers met een kwartaalabonnement vervalt de les als deze niet binnen het kwartaal wordt afgenomen.
Wanneer je door omstandigheden (studie, ziekte of een andere (medische) reden) tijdelijk langer afwezig bent, kan in overleg een aangepaste regeling worden gemaakt.

Geldigheid rittenkaart
Een 5- of 10-rittenkaart is persoonlijk. Een 5-rittenkaart is 2 maanden geldig en een 10-rittenkaart heeft een geldigheid van 4 maanden, tenzij er andere afspraken hierover zijn gemaakt. Bij een 5- of 10-rittenkaart kun je zodoende een aantal lessen overslaan. De geldigheid van de kaart vervalt na 2 of 4 maanden na aanschaf van de kaart. 
De periode tussen een volle/verlopen rittenkaart en een nieuwe kaart is maximaal 4 weken. Bij een periode langer dan 4 weken tussen 2 kaarten wordt opnieuw inschrijfkosten berekend. 
Opzegging van het lidmaatschap geschiedt 1 maand voor afloop van de rittenkaart. Als je niet opzegt, ga je in principe door met een volgende kaart.

Afmelden les
Een afmelding wordt op prijs gesteld, maar is niet noodzakelijk
. Afmelden kan per SMS, WhatsApp of e-mail.

Doorgang les
Bij afzegging van meerdere cursisten wordt bekeken of de les doorgaat of wordt er een alternatief geboden (les op een andere dag of de les doorschuiven).

 

 

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION