06 – 2324 9909 | Proefles@yogaandyou.nl

Gladys van Vugt

Mijn naam is Gladys van Vugt (1968), getrouwd en moeder van 2 jongvolwassen zonen. Jaren geleden heb ik een tijd yoga beoefend. Maar door alles wat er op mijn pad is gekomen, jong gezin, drukke baan in het ziekenhuis en het volgen van diverse opleidingen ben ik gestopt. Ik dacht: ‘ik kan wel zonder’.

In 1986 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige waarna ik in 1995 mezelf ben gaan specialiseren tot dialyse-verpleegkundige. In 2007 ben ik van baan veranderd en heb ik mijn diploma tot praktijkverpleegkundige behaald. Na jaren leuk werken in de reguliere gezondheidszorg merkte ik dat ik toch nog iets miste tijdens het begeleiden van patiënten. Door persoonlijke ontwikkeling raakte ik geïnteresseerd in Energetica. En heb ik mijn certificaat Intuïtieve ontwikkeling en Bewustwording (2007) en mijn diploma (2013) tot Transformatie Coach, Transformatie Therapeut en Energetic System Mover behaald. Door deze opleiding kwam ik voor mijn gevoel thuis. Oftewel hier vond de ontmoeting Oost en West plaats en kon ik de alternatieve gezondheidszorg combineren met de reguliere. Ook liet het mij inzien dat meditatie er mede voor zorgde dat ik mijn (innerlijke) balans kon bewaren. Als aanvulling op mijn opleiding heb ik in 2014 mijn EMDR (Eye Movement Densensitization en Reprocessing) certificaat behaald.

In 2016 heb ik mijn praktijk opgezet, Jei-coaching, waar ik vanuit een holistische visie en no nonsens spiritualiteit werk. Het accent ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, bewustwording en zelfbewustzijn. Bij de begeleiding van deze diepgaande veranderingsprocessen wordt o.a. gebruik gemaakt van tools zoals readings, familie opstellingen en inzichten uit de chakra psychologie. In 2020 heb ik mijn certificaat Acceptance and Commitment Therapy behaald, ter uitbreiding van mijn tools.

Het begeleiden van mensen kan een intens proces zijn, vanwege de vele prikkels. En door de jaren heen merkte ik, dat ik naast meditatie toch nog iets meer nodig had om volledig in balans te blijven. Naast dit gegeven ben ik ook graag fit en flexibel. Daarom sta ik sinds september 2021 weer op de mat. Door het opnieuw beoefenen van yoga en mijn eigen-wijsheid zie ik dat het balansplaatje voor mij nu pas weer compleet is.

Vanaf april 2022 verzorg ik meditatielessen bij Yoga & You.
Heb jij behoefte aan verbinding, persoonlijke groei, inzicht en ontspanning via meditatie? Dan is het mijn missie om ervoor jou te zijn. Dus ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen?

Namasté, Gladys