06 – 2324 9909 | Proefles@yogaandyou.nl

Mariëlle Weeland

Mijn naam is Mariëlle Weeland en ik woon samen met mijn man en zoon in Raamsdonksveer.
Ongeveer 10 jaar geleden is yoga op mijn pad gekomen. In eerste instantie ben ik lessen gaan volgen met als doel flexibeler te worden. Maar al snel kwam ik er achter dat yoga mij zoveel meer bracht dan alleen een soepel en sterk lichaam. Door de houdingen op de mat word je jezelf bewust van waar je grenzen liggen zonder deze te overschrijden en leer je jezelf en je lichaam goed kennen. Ik ben hierdoor bewuster gaan leven en leer de controle zowel op de mat als in het dagelijks leven los te laten. Niets moet en alles is goed, bij yoga gaat het niet om het perfecte plaatje maar om wat goed voelt voor jou. Yoga is voor mij een mooie balans tussen een gezond en vitaal lichaam en het brengen van innerlijke rust.
Mede hierdoor ben ik in 2016 gestart met een basis opleiding yogadocent. Tijdens deze opleiding is mijn passie voor het geven van yogalessen geboren en ben ik in 2017 gestart met een Power Yoga opleiding bij de AALO Yoga Academie. Daarna heb ik de Vinyasa Yoga opleiding gevolgd en heb in 2019 de Yin Yoga opleiding afgerond. In augustus van dit jaar heb ik het certificaat voor de opleiding stoelyoga gehaald.
In 2018 ben ik gestart met het geven van yogalessen en sinds mei dit jaar geef ik op vrijdagochtend Yin Yang yoga bij Yoga and You.