06 – 2324 9909 | info@yogaandyou.nl

Wie ben ik

Angelique Monteiro

Mijn naam is Angelique Monteiro (1968).
Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen (2000 en 2002).

Sinds januari 2006 jaar ben ik Les Mills gecertificeerd BodyBalance instructeur (Tai Chi, Yoga & Pilates) en ik volg hiervoor meerdere keren per jaar workshops. Mijn enthousiasme over BodyBalance bracht me tot mijn zoektocht naar de diepere betekenis van yoga.

Het boek “Hoe yoga je leven kan veranderen” van yogadocent Johan Noorloos leidde mij in 2010 naar de YogaTeacher opleiding in Amsterdam. Met succes heb ik de 200-uurs opleiding van Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil tot Ashtanga Vinyasa Yoga docent afgerond.

Bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik in 2016 de 200-uurs opleiding Yin Yoga succesvol afgerond. Tevens heb ik aansluitend nog een verdiepingsstudie Restorative Yoga & Mindfulness (50 uur) gedaan en in 2017 een verdiepingsstudie Yoga Therapy (50 uur).
In 2019 heb ik het certificaat behaald voor de opleiding Stoelyoga bij Stoelyoga Nederland-Vlaanderen.

Daarnaast haal ik inspiratie uit workshops en yogalessen van diverse yogadocenten op verschillende plekken in de wereld. 

In 2011 ben ik gestart met het geven van yogalessen in een intieme yogastudio aan huis. Medio 2014 heeft de yogastudio zich extern gevestigd en sinds 1 april 2019 is de studio te vinden op De Boedingen 3A in Oosterhout.