06 – 2324 9909 | Proefles@yogaandyou.nl

Yoga op het werk

Investeer op een eenvoudige en leuke manier in de gezondheid van uw mensen (en daarmee uw organisatie)!

(Bedrijfs)yoga bevordert de werksfeer, creativiteit en concentratie van uw medewerkers. De vaak eenzijdige belasting wordt doorbroken en het fysieke en geestelijke evenwicht hersteld. Wekelijks yoga kan ziekteverzuim terugdringen.

Tijdens de bedrijfsyoga lessen worden er makkelijke en toegankelijke oefeningen en technieken geleerd die toe te passen zijn in de werkomgeving. De houdingen en ontspanningstechnieken helpen uw medewerkers te ontspannen op het moment dat zij drukke en stressvolle momenten ervaren. Zelfs bij “gezonde” bedrijven is soms de ontspanning ver te zoeken. Door het kort toepassen van deze ontspanningsmomenten vermindert u (de kans op) klachten zoals stress, RSI en (langdurige)ziekte en bevordert u de werksfeer, productiviteit, communicatie en weerbaarheid. Het is ook mogelijk om uw werknemers een individueel yogatraject aan te bieden.

Werkwijze
Bedrijfsyoga kan op verschillende manieren worden aangeboden. In overleg kan dat in uw eigen omgeving bij uw bedrijf, in de yogastudio van Yoga & You of op locatie. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt bekeken waar uw bedrijf behoefte aan heeft en welke mogelijkheden er zijn.

Een éénmalige workshop tijdens een bedrijfstraining of personeelsdag is uiteraard ook mogelijk.

Voor informatie kun je bellen met Angelique Monteiro, 06-23249909 of mailen naar info@yogaandyou.nl